Якщо ви не так давно придбали будинок, або ж побудували, не зайвим буде прочитати сильну молитву, яка здатна буде захистити приміщення від біди.

Є безліч сильних молитов, які читаються для того, щоб зберегти житло від злих духів, пожежі, або ж інших нещасть. Люди вірять, що це здатне принести мир в їх будинок, і так насправді і відбувається.

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

Якщо людина читає її вкладає всю душу в слова, і його помисли чисті, тоді вона дійсно спрацює. Головне лише щире бажання.

Тебе, Бога, Отця Всемогутнього, старанно молимо про будинок сем, що живуть в ньому і про все майно, в ньому знаходиться: благослови, освяти силою Святого Хреста, збережи від вогняного полум'я, від удару блискавки визволи і даруй всякі блага. Благослови, Владико, і освяти будинок Цей, як благословив ти будинок Авраама, Ісаака, і Якова, і нехай живуть в ньому Ангели благословення твого; живуть же в ньому від розпалювання вогню, блискавки і зловмисника диявольського збережи і спаси, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва, скріншот з відео
Молитва, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Читати її можна як в храмі, так і вдома перед іконами. Однак, найкраще все ж в приміщенні, яке ви хочете зберегти від проблем.

О архієрею Божий, святителю Микито! Почуй нас, грішних (імена), розчулено кричущих: якоже седя на престолі святительства у Великому Новаграде се, і єдиною, належащу бездожию, молитвою дощ звів єси, і паки граду сему вогненним полум'ям обдержиму, молитвою избаву подав єси, тако і нині молимо тя, про святителю Христовий Никито: молися до Господа, еже избавити ни від боягуза, потопу, голоду, вогню, граду, меча і від всіх ворогів видимих і невидимих, яко да неабияких заради молитов твоїх спасаеми, славимо Пресвяту Трійцю, Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостивное заступництво, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Раніше повідомляли, Миколи, Іллі чи Павла? Чия ікона стане вашим оберегом по місяцю народження.

Як повідомляв Знай.ua, у Києво-Печерській Лаврі віруючі УПЦ відзначили пам'ять преподобного Агапіта лікаря.

Знай.uа писав, вбереже від хвороб і дасть сили у важкий час: чудодійна молитва Всевишньому.