В Україні вже довгий час йде війна. Тому аби допомогти воїнам, які захищають нашу державу від ворога, можна звернутися у молитві до святих. Аби молитва мала ще більшу силу, бажано читати її перед іконою.
У молитві можна просити українським воїнам сили мужності, а також захисту від ворогів. Ці молитви слід читати щодня перед іконами з особливою вірою, саме тоді вони матимуть не аби яку силу і захистить українських воїнів від усіх бід.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Молитви на захист воїнiв, що йдуть на вiйну


Блажен муж, що боїться Господа i дуже любить заповiдi Його. Сильним на землi буде поколiння його, рiд праведних буде благословенний. Слава i багатство буде в домi його; праведнiсть його перебуватиме вiчно. У темрявi сяє свiтло праведниковi: вiн лагiдний, милосердний i справедливий. Добрий чоловiк має милосердя i в позику дає; на судi вiн твердо говорить слово своє. Вiн повiки не захитається. Пам’ять праведниковi буде вiчна, лихих наклепiв вiн не убоїться; серце його надiється на Господа. Упевнене серце його: вiн не злякається, коли побачить ворогiв своїх. Вiн роздає щедро, подає вбогим, праведнiсть його перебуватиме вiчно, сила його пiднесеться у славi. Побачить це нечестивий i розгнiвається, заскрегоче зубами i згине; бажання нечестивцiв не здiйсниться.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Молитва до мч. Iвана Воїна


О великий Христовий мученику Iване, правовiрних споборнику, ворогiв прогонителю i скривджених заступнику! Почуй нас, що в бiдах i скорботах молимося до тебе, бо тобi вiд Бога дано благодать засмучених утiшати, немiчним допомагати, невинних вiд наглої смерти спасати й за всiх, хто тяжко страждає, молитися. Будь i нам мiцним оборонцем вiд усiх видимих i невидимих ворогiв наших, щоб з твоєю допомогою й заступництвом за нас посоромилися всi, хто чинить нам зле. Вимоли у Господа нашого, щоб сподобив нас, грiшних i недостойних рабiв Своїх, отримати вiд Нього невимовнi блага, якi Вiн приготував тим, хто любить Його, у Тройцi славимого Бога, завжди, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Нагадаємо, раніше молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також Знай.ua писав, що молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.