У Львові місцеві школярі знову платитимуть за проїзд у громадському транспорті, зокрема у маршрутках.
Про це повідомляє “Гаряча лінія міста Львова”.
Так, стало відомо, що починаючи з четверга, 17 червня, у Львові проїзд для учнів у міських автобусах знову стає платним. Відзначимо, що такі нововведення діятимуть на час літніх канікул.

Маршрутка, скріншот: Facebook
Маршрутка, скріншот: Facebook

Як зазначається, згідно з ухвалою “Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.04.2018 № 3289 “Про встановлення пільгової вартості проїзду для дітей (учнів) шкільного віку”, учні мають право на безкоштовний проїзд в автобусах протягом навчального року, крім літніх канікул. Відтак, під час літніх канікул учні повинні оплачувати за проїзд у повному обсязі.

Варто нагадати, що з 27 травня, у Львові офіційно зросла вартість проїзду у громадському транспорті. Поїздка у маршрутці тепер обійдеться у 10 грн, а вартість проїзду в електротранспорті, залежно від форми оплати, становитиме 10 грн, 9 грн, і 8:50 грн.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині водоканал вивісив білборди з адресами боржників, містяни люті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай.uа писав, ціна на проїзд у громадському транспорті в різних містах України: де дешевше.