Щорічно у Львові з'являються все нові й нові аварійні будинки. До цього призводять як і довгий термін самих будівель, так і будівництва нових житлових комплексів навпроти.
Про це повідомляє портал "Діло".
Проспект Свободи, 49. Тут поряд завжди багато туристів, адже до оперного театру тут рукою подати, але тут знаходиться ледь не найбільш аварійний будинок у Львові. Місцеві жителі вже не одноразово зверталися на Гарячу лінію міста. За їх словами, тріщини ледь не щодня збільшуються, тому часу зволікати немає.

Аварійний будинок, фото: "Діло"
Аварійний будинок, фото: "Діло"

Комісія міської ради погодила виділення коштів з резервного фонду на ремонт будинку. Все залежить тепер від міського голови, який має час на роздуми до 11 червня.

Гірський район Львова, вулиця Довбуша. Тут збудовані багатоквартирні будинки на піщаному схилі. Експерти запевняють, що уся вулиця Довбуша, а також сусідня Кривоноса – сповзає і обвал неминучий.

У будинку по вулиці Довбуша, 7а, тріщини з’явилися вже давно. Мешканці також зверталися на гарячу лінію міста із проханням допомогти. Але в цьому випадку, допомоги не варто чекати. Як заявили у райадміністрації Галицького району, тріщини обстежили, але вони не прогресують, тому встановили тільки маяк, задля спостереження. При цьому там заявили, що ремонт можна провести спільно зі співвласниками.

Аварійний будинок, фото: "Діло"
Аварійний будинок, фото: "Діло"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Будинок, який розташований по вулиці Золотій, 12 теж невпинно руйнується. Мешканці вже декілька років били на сполох, що будівництво ЖК, яке за кількадесят метрів від них, спровокувало руйнування їхнього будинку. Важка техніка, яка протягом 9-ти місяців безперервно працювала і призвела до таких наслідків. Проти будівельної компанії вже відкрито кримінальну справу.

Аварійний будинок, фото: "Діло"
Аварійний будинок, фото: "Діло"

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Львові містяни скаржаться на аварійний балкон: "Падають шматки штукатурки"

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян: "втомився" слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.