У Львові мешканці одного з багатоквартирних будинків скаржаться на балкон, який перебуває в аварійному стані.
Про це на фейсбук-сторінку "Гаряча лінія міста Львова" повідомив місцевий житель Albert Szachajew.
Так, стало відомо, що балкон у будинку по вулиці Гоголя, 11, перебуває в аварійному стані. Саме тому містяни просять якнайшвидше відремонтувати аварійний балкон. При цьому чоловік зазначив, що з балкона падають великі шматки штукатурки, тому це може бути небезпечно.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

“Звертаюсь до Вас з проханням терміново допомогти у вирішенні проблеми: у будинку по вулиці Гоголя 11 балкон знаходиться в аварійному стані. Майже щодня від його спідньої сторони падають великі шматки штукатурки. Помітні теж рухи балкону. Це єдиний вхід до помешкання!”, – йдеться у дописі.

Аварійний балкон, фото з фейсбук
Аварійний балкон, фото з фейсбук

Адміністратори фейсбук-сторінки "Гаряча лінія міста Львова" зазначили, що це звернення направили у РА Галицького району. А вже про результат повідомлять згодом.

Аварійний балкон, фото з фейсбук
Аварійний балкон, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян: "втомився" слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.