У Львові відомий український співак Михайло Хома більш відомій, як Дзідзьо почав знімання фільму з легендарною актрисою Адою Роговцевою. Стрічку обіцяють показати вже цього року.
Про це йдеться на фейсбук-сторінці Держкіно України.

На кіностудії імені Олександра Довженка Михайло Хома (DZIDZIO) і креативна команда комедії "Де гроші" розбили тарілку і почали знімання свого нового фільму.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на звільнення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його, адже всі в цьому будинку шукають гроші.

Головні ролі в цій комедії виконають Ада Роговцева, Михайло Хома( DZIDZIO), Сергій Либа і Анна Буткевич.

Дзідзьо та Ада Роговцева, фото з instagram
Дзідзьо та Ада Роговцева, фото з instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Я нервую. Я нервую завжди перед початком роботи і багато дуже очікую, тому що в моєму віці отримати таку велику роль y фільмі I працювати з Дзідзьо – це I відповідально, i цікаво, i радісно. Я впевнена, що фільм вийде дуже смішним і добрим. А головне - він дуже потрібен глядачам", - переконана видатна українська актриса театру і кіно Ада Роговцева.

Знімання фільму проводитиметься у Києві та Львові. Спеціально для стрічки в одному з павільйонів студії Довженка побудовано інтер'єрні декорації будинку на кілька кімнат, серед яких - спеціальна кімната-квест з елементами, які обертаються і видозмінюють кімнату.

Також у фільму зніметься чимало відомих акторів, зокрема Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, любов Тимошевська, Наталія Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук та інші.

Нагадаємо, Дзідзьо швидко забув Slavia і знайшов нове захоплення: "Ми починаємо". Співак порадував шанувальників крутою новиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська втекла від усіх заради ненависного заняття: "Терпіти не можу".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відповіла, що у неї з розлученим Дзідзьо – не повірили: "Коханка кума". Співачка дала відверте інтерв'ю Наталії Влащенко.