Популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай дуже активна в своїх соціальних мережах. Вона часто ділитися цікавими моментами з життя або ж міркуваннями на різні теми.
Цього разу Раміна заговорила про труднощі в роботі. Вона розповіла, що повинна була викласти на свій youtube новий випуск програми, але цього не сталося через цілу низку причин.

Раміна Есхакзай, скріншот із відео
Раміна Есхакзай, скріншот із відео

"Якби не препарат, який знімає тривожність, я б зараз ревіла, переживала і бігла до психолога. Сьогодні об 11.00 я повинна була викласти випуск. Дуже важливий випуск. Ми планували його пів року. Знімали 10 годин, монтували 2 тижні і він занадто важливий для мене і для суспільства.


Але, випуску У мене немає. Він точно закінчений, але монтажер в горах і мабуть не зміг передати файл на файлообмінник. Пишу "мабуть", так як він не на зв'язку", — розповіла Раміна.
При цьому вона поскаржилася на те, що в цьому випуску повинна була бути реклама, а крайній термін її виходу саме 10 червня.

"Я ризикую втратити довіру рекламодавця, втратити гроші і повагу", - розповіла вона.


Нагадаємо, зірка " Холостяка" Раміна Есхакзай показала нового обранця: купив номер і закохався

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв " Знай.", колишня Козловського Раміна зловила успіх після інтерв'ю у Маші Єфросиніної:" Я плакала"

Знай. писав, колишня Козловського Раміна зізналася в романах з відомими чоловіками, побувавши у в'язниці: "Рецидивіст"