Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому він досить часто тішить їх новими хітами чи відеороботами. Щоб бути ближчим зі своїми фанатами він активний у соціальних мережах.
Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить до спортивної зали, а також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста - біг. Він часто ділиться у своєму Instagram своїми здобутками.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Цього разу Арсен Мірзоян показав, як він здолав дистанцію понад вісім кілометрів. До слова раніше співак показував, що за раз може подолати дистанцію й у 15 кілометрів.

" Доброго ранку, Україно!", - так Арсен Мірзяон підписав фото з вранішнього тренування.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Для пробіжки популярний артист обрав чорну футболку та шорти такого ж кольору. До того ж він поділився досить цікавим фото, він сфотографувався біля Батьківщини-мати таким чином, що наче флагшток з прапором України тримає у руках.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав, яким був до зустрічі з Тонею Матвієнко: "Тепер я хто?"

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, чим займається поки Арсена Мірзояна немає вдома: "Знайомий голосок"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність"