У Львів з Польщі завезли курятину, у якій виявили сальмонелу. Держпродспоживслужба вимагає вилучити з обігу це м'ясо.
Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби.
Так, стало відомо, що з Польщі доставили курятину, в якій виявили сальмонелу. Продукцію переробили на м’ясо і відправили компанії "Фішзахід", що знаходиться у Львові.

Курятина, кадр з відео
Курятина, кадр з відео

"Інформуємо стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у курятині, що експортувалась з Польщі (виробник: Rolnicza Spoldzielnia Produkcyjna, Rojewo; відправник: Mitmar Sp. z.o.o., Glowno). Курятина була перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслана до України”, – зазначається у повідомленні.

У Держпродспоживслужбі зазначають, що таке м'ясо може зашкодити здоров’ю людей, тому вимагають від операторів ринку вилучити курятину з виробництва та обігу.

Нагадавши, львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни показали, як популярний супермаркет обійшов локдаун: без шкарпеток не залишимося

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, у Тернополі антисептики потрапили під заборону разом зі шкарпетками, городяни в люті: "Локдаун або маразм?"