У Львові охрестили хлопчика, якого залишили у "Вікні життя" у дитячій лікарні на вулиці Пилипа Орлика. Хресною мамою хлопчика стала лікарка.
Про це повідомляє "Суспільне".
Так, стало відомо, що львівські лікарі хрестини Юрія-Олександра організували у палаті міської дитячої лікарні. Хресною мамою стала лікарка малюка Ірина Яцкевич.

У лікарні охрестили хлопчика, фото "Суспільне"
У лікарні охрестили хлопчика, фото "Суспільне"

“Взагалі, це досить несподівано для мене, але я тішуся, що я хресна мама. Мені це приємно, навіть зворушливо. Взагалі, цього хлопчика ми всі в відділенні дуже любимо. Він такий симпатяга.Біля нього була записочка від мами, що він народився 4 травня, а 6 травня — Юрія. Тому це ім’я він сам собі приніс. А Олександр – це вже органи опіки дали”, — каже хресна мама Ірина Яцкевич.

Хоча медики не займаються питаннями усиновлення дітей, до них уже звертались із бажанням всиновити цього хлопчика. Усиновленням хлопчика займатимуться уже у будинку дитини. Туди хлопчика переведуть за кілька днів.

У лікарні охрестили хлопчика, фото "Суспільне"
У лікарні охрестили хлопчика, фото "Суспільне"

Варто нагадати, що хлопчика залишили 9 травня у "Вікні життя" разом із запискою із проханням знайти дитині хорошу сім’ю. Відтоді медзаклад ним опікувався також там готували документи для подальшого всиновлення дитини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині овдовілий ветеран АТО один виховує шістьох дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське