Вже на повну стартував сезон огірків. Саме тому час приготувати хрусткі малосольні огірки, які стануть відмінним доповненням до молодої картопельки або ж інших гарнірів.
Приготування цих малосольних огірків не забере у вас багато часу, вже буквально через пару хвилин ви зможете насолодитися їх прекрасним смаком, передає портал "Улюблені репцепти"
Інгредієнт:
- кілограм свіжих огірків
- один пучок кропу;
- три зубчики часнику;
- півтори столових ложки солі.

Малосольні огірки, скріншот: YouTube
Малосольні огірки, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:
Свіжі огірки промиваємо, розрізаємо уздовж на чотири частини якщо вони м'які, замочіть їх на пару годин у холодній воді.
Зубчики часнику, очищені від лушпиння, нарізаємо ножем на тонкі слайси. Дуже великий пучок зеленого кропу, разом зі стеблами, промиваємо і рубаємо ножем. У глибоку миску викладаємо підготовлені огірки, додаємо до них зелень кропу і подрібнений часник. Все солимо, перемішуємо руками або ложкою.
Перекладаємо огірки в контейнер, закриваємо кришкою і сильно трясемо пару хвилин. Після такого прийому огірки пустять сік і швидко просочаться сіллю. Такі огірки можна відразу подавати на стіл, а можна дати їм постояти пару годин в холодильнику.

Малосольні огірки, скріншот: YouTube
Малосольні огірки, скріншот: YouTube

Нагадавши, швидка і смачна закуска з лаваша - як приготувати сирні палички з часником.

Як повідомляв портал Знай.ua ситний турецький суп з червоної сочевиці-страва, яка зарядить енергією на весь день.

Також Знай.ua писав, картопляні биточки, як в дитинстві-швидкий рецепт улюбленої страви, яке розлетиться моментально

Популярні новини зараз

"Більше нічого показати": "Холостяк" Заливако розсунув ноги біля Анни Богдан

50 років тому знайшли скіфську пектораль: що таїть в собі знаменитий артефакт

Красуня Боржемська в спокусливій позі змусила Узелкова кусати лікті: жінка-кішка

Марина Боржемська привітала найдорожчого чоловіка у своєму житті: "Люблю тебе"

Показати ще