Вже на повну стартував сезон огірків. Саме тому час приготувати хрусткі малосольні огірки, які стануть відмінним доповненням до молодої картопельки або ж інших гарнірів.
Приготування цих малосольних огірків не забере у вас багато часу, вже буквально через пару хвилин ви зможете насолодитися їх прекрасним смаком, передає портал "Улюблені репцепти"
Свіжі огірки промиваємо, розрізаємо уздовж на чотири частини якщо вони м'які, замочіть їх на пару годин у холодній воді.
Зубчики часнику, очищені від лушпиння, нарізаємо ножем на тонкі слайси. Дуже великий пучок зеленого кропу, разом зі стеблами, промиваємо і рубаємо ножем. У глибоку миску викладаємо підготовлені огірки, додаємо до них зелень кропу і подрібнений часник. Все солимо, перемішуємо руками або ложкою.
Перекладаємо огірки в контейнер, закриваємо кришкою і сильно трясемо пару хвилин. Після такого прийому огірки пустять сік і швидко просочаться сіллю. Такі огірки можна відразу подавати на стіл, а можна дати їм постояти пару годин в холодильнику.