Відомий український артист та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук похизувався талановитою донькою. Співак дав два концерти поспіль у столичному Палаці "Україна", до організації яких долучилася його донька Діана.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що Святослав Вакарчук вперше після того, як відійшов від політики, виступив з концертом.

Артист зібрав фанів у столичному Палаці “Україна”. При цьому через велику кількість охочих побачити свого кумира, Вакарчук провів два концерти. Кожен з концертів тривав по дві з половиною години. Замість “Океану Ельзи” це був ліричний проєкт Вакарчука, який називається “Оранжерея”.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Разом з Вакарчуком співала переможниця шостого “Голосу країни” Віталіна Мусієнко. Половину концерту публіка слухала нові стримані пісні, а потім відомі хіти. Співак зізнався – до створення шоу долучилася і його донька.

Святослав Вакарчук з родиною, фото з соцмереж
Святослав Вакарчук з родиною, фото з соцмереж

"Цю сцену чудову спродюсувала, спроєктувала моя дочка Діана, яка довгий час навчалася в Лондоні на фешн і дизайн і вона зараз є нашою креативною директоркою – в тому числі її заслуга – все що ви зараз бачите – я дуже цим пишаюся", – поділився він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Святославу Вакарчуку-46: найяскравіші висловлювання соліста "Океан Ельзи". Пісні артиста постійно потрапляють в тому, кліпи займають перші місця в трендах, а на концертах повний аншлаг.

Як повідомляє портал Знай Святослав Вакарчук перетворився на ідеального синочка-зразок для наслідування: "Мам, спасибі..." Співак тепло привітав свою маму з "професійним святом".

Також Знай писав, що Молодий Вакарчук " ожив "на архівних фото: як народжувалися Легендарні"Океан Ельзи". У мережі показали першу професійну фотосесію групи" Океан Ельзи", яка відбулася в 1996 році.