На Львівщині вшанували пам'ять рятувальників ДСНС, які загинули на полігоні в Грибовичах.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.
Так, стало відомо, що у понеділок, 31 травня на Львівщині вшанували пам’ять трьох відданих своїй справі та Україні співробітників районного відділу Головне управління ДСНС України у Львівській області, які загинули на полігоні в Грибовичах.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Відбулася поминальна панахида за трьома рятувальниками, які загинули виконуючи свій службовий обов’язок на полігоні в Грибовичах: Андрієм Вненкевичем, Юрієм Рудим та Богданом Юнко. У пам’ять про тих, хто поклав своє життя на вівтар безпеки громадян, їхні рідні та близькі, колеги та друзі запалили свічки, поклали квіти та схилили голови перед їхнім подвигом", - сказано у повідомленні.

Варто нагадати, що 5 років тому на Грибовицькому сміттєзвалищі сталася пожежа. Через зсув сміття загинули 4 людини. Після цього роботу звалища зупинили, а сміття зі Львова почали вивозити на інші полігони області та України.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Популярні новини зараз
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.