На Львівщині вшанували пам'ять рятувальників ДСНС, які загинули на полігоні в Грибовичах.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.
Так, стало відомо, що у понеділок, 31 травня на Львівщині вшанували пам’ять трьох відданих своїй справі та Україні співробітників районного відділу Головне управління ДСНС України у Львівській області, які загинули на полігоні в Грибовичах.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Відбулася поминальна панахида за трьома рятувальниками, які загинули виконуючи свій службовий обов’язок на полігоні в Грибовичах: Андрієм Вненкевичем, Юрієм Рудим та Богданом Юнко. У пам’ять про тих, хто поклав своє життя на вівтар безпеки громадян, їхні рідні та близькі, колеги та друзі запалили свічки, поклали квіти та схилили голови перед їхнім подвигом", - сказано у повідомленні.

Варто нагадати, що 5 років тому на Грибовицькому сміттєзвалищі сталася пожежа. Через зсув сміття загинули 4 людини. Після цього роботу звалища зупинили, а сміття зі Львова почали вивозити на інші полігони області та України.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.