За життям відомого українського співака Арсена Мірзояна стежить багатотисячна армія шанувальників. Тому Заслужений артист України досить часто тішить своїх фанатів новими хітами чи відеороботами. Також Мірзоян активно бере участь у різноманітних телепрограмах та шоу.

До того ж останнім часом Арсен Мірзоян активно взявся за свою фізичну форму. Артист постійно бігає та займається у тренажерній залі. Також співак полюбляє грати у волейбол та приділяє цьому багато часу. Тому він неодноразово приєднувався до гри з львівським волейбольним клубом.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Палкий вболівальник і любитель волейболу, котрий неодноразово долучався до тренувань з нашим клубом. Арсен вистояв і на холодному снігу, і на гарячому піску ❄️🔥", - сказано у повідомленні "Пляжний Львів" в Instagram.

"Пляжний Львів" також показав фото з декількох ігор Арсена Мірзояна з їхнім клубом. На одному з фото чоловік Тоні Матієнко позує без футболки на фоні підкачаних красунь, які також грають у волейбол.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко у коротенькій сукні добряче відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко з нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних клопотів на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду