У Єгипті за загадкових обставин загинув колишній голова ГУР України Віктор Гвоздь. Про це повідомив його друг Віктор Ягун на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Віктор Ягун повідомив, що 28 травня в Єгипті загинув колишній глава ГУР України, вчений, дипломат, доктор військових наук, генерал-лейтенант Віктор Іванович Гвоздь.

Віктор Гвоздь, фото: Facebook Віктор Ягун
Віктор Гвоздь, фото: Facebook Віктор Ягун
Віктор Гвоздь, фото: Facebook Віктор Ягун

"Сьогодні, в наслідок трагедії Україна зазнала втрати, сьогодні я втратив старшого товариша і близького по духу друга. Не стало українського військового розвідника і дипломата, вченого, президента незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень "Борисфен Інтел", генерал-лейтенанта, доктора військових наук Віктора Івановича Гвоздя... Спи спокійно друже, ми зробимо все можливе, щоб твої справи не забулися і пам'ять про тебе була жива..." - написав Віктор Ягун.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Публікація Віктора Ягуна: Facebook
Публікація Віктора Ягуна: Facebook
Публікація Віктора Ягуна: Facebook

Користувачі мережі не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Багато висловили слова скорботи з приводу загибелі Віктора Гвоздя і підкреслили, що це вагома втрата для всієї України.

Коментарі до публікації Віктора Ягуна: Facebook
Коментарі до публікації Віктора Ягуна: Facebook
коментарі до публікації Віктора Ягуна: Facebook

Нагадаємо, що на київському вокзалі померла людина, тіло знайшли біля входу в метро: кадри з місця НП

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом помер легендарний ветеран УПА: пройшов крізь сталінське пекло заради України

Також, "Знай.uа" писав, що помер легендарний майор, В МВС день жалоби: "Чесно прожив життя, був надійним другом"