У Львові зупинилося серце львівського професора медичного університету Тараса Фецича. Він очолював кафедру онкології та радіології львівського медичного університету.
Про це повідомляє ZAXID.NET.
Так, стало відомо, що у Львові помер професор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, доктор медичних наук Тарас Фецич. 63-річний Тарас Фецич помер 20 травня. Що стало причиною смерті, наразі не відомо, втім довгий час він лікувався від коронавірусу.

фото ЛНМУ імені Данила Галицького
фото ЛНМУ імені Данила Галицького

"За час багаторічної праці Тарас Григорович очолив цілу епоху змін в онкологічній службі регіону, був членом правління Львівського Осередку Асоціації Хірургів України. Нажаль, важка хвороба забирає найкращих", – повідомили 20 травня у львівському осередку Асоціації хірургів України.

Варто зазначити, що Тарас Фецич очолював кафедру онкології та радіології Львівського національного університету імені Данила Галицького, був заслуженим лікарем України та онкологом-хірургом вищої категорії. Наразі про дату та місце прохання з львівським професором нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.