У Львові недалеко від "Арени Львів" сталася резонансна ДТП за участю автомобіля Chevrolet Lacetti. Водій легковика не помітив перехідну дорогу 66-річну жінку та скоїв наїзд, а після чого втік з місця аварії. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби патрульної поліції Львівської області.

ДТП сталася ввечері в четвер, 20 травня на вул.Стрийській. Камера управління безпеки міста ЛМР зафіксувала момент наїзду. На відео видно, що автомобіль рухався на великій швидкості і буквально зніс людину, яка переходила дорогу на червоний колір світлофора. Після інциденту водій не став зупинятися, щоб надати допомогу і поїхав далі.

На місце ДТП прибула бригада швидкої допомоги для надання медичної допомоги жінці. Повідомляється, що на момент прибуття медиків вона ще була жива, проте померла по дорозі в лікарню.

Завдяки показанням очевидців і запису з камер управління безпеки міста правоохоронцям вдалося відшукати водія-втікача.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото патрульної поліції
Фото патрульної поліції

Фото патрульної поліції
Фото патрульної поліції

Чоловіка затримали майже через дві години після ДТП. Патрульні виявили у водія ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У скоєному чоловік зізнався і був затриманий в порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КК України.

Фото патрульної поліції
Фото патрульної поліції

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.ua писав, що Лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.