У Львові піднялася ціни на проїзд у громадському транспорті. Тепер проїзд у автобусах, трамваях і тролейбусах коштуватиме 10 гривень.

Про це повідомляє "zaxid.net".
Так, стало відомо, що починаючи з четверга, 27 травня, у львівському громадському транспорті подорожчав проїзд. Тепер за поїздку в автобусах трамваях і тролейбусах необхідно платити 10 грн.

Маршрутки, фото: скріншот
Маршрутки, фото: скріншот

Варто зазначити, що для пасажирів електротранспорту є можливість придбати квитки дешевше. Зокрема 10 грн коштуватиме квиток, придбаний у водія, 9 грн – у кіосках та в "Львівелектротрансі", 8,5 грн – через QR-коди Privat24, SMS, Bluetooth, термінали самообслуговування IBOX та EasyPay. При цьому разовий квиток для студентів, придбаний у водія, коштуватиме 5 грн, у кіосках та через смартфон – 4 грн. Перевезення багажу коштуватиме 8,5 грн.

Вартість проїзних абонементів для пасажирів трамваїв і тролейбусів залишилась незмінною: місячний проїзний коштує 150 грн (пільговий – 80 грн), квартальний на 90 днів – 420 грн, денний – 20 грн, туристичний на три дні – 50 грн. Для автобусного сполучення абонементів у Львові немає.

Нагадаємо, раніше у Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал "Знай.ua" комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також " Знай.ua " писав, що харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.