25 травня відома українська ведуча, авторка YouTube-проекту і борець проти домашнього насильства Маша Єфросиніна святкує 42-річчя. Її приятелька і" колега по цеху " Ольга Сумська вирішила привітати іменинницю.

Так, в розділі" сторіс " на своїй сторінці в Instagram актриса виклала їх спільне фото.

"Машуля, вітаємо, дорога!",- написала Сумська.

На честь свого 42-річчя Єфросиніна написала публікацію, до якої прикріпила відео і фото з Мексики. Марія зазначає, що за день до Дня народження дуже відчуває свою вразливість, хоча і сміливість теж присутня, щоб написати про це. Єфросиніній так і не вдалося навчитися реагувати на наклеп, несправедливість і хамство на свою адресу. Знаменитість задумалася за день до святкування, що її аудиторія адже складається на 87% з жінок. І тому їй важливо, щоб вони чули і її правду.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна затягла чоловіка на інший континент і змусила фанатів облизнутися: "Схуднути до літа"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна поділилася з українцями бідою, яка залишила її без відпустки: "Це така тупість"

Знай.ua писав, Єфросиніну не впізнали через численні зміни на обличчі: "Ніби не Марія".