Відомий український співак Віктор Павлік не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями у соціальних мережах. Проте іноді він все-таки тішить своїх підписників новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Віктор Павлік прокоментував свою архівну світлину з Закарпатського курорту та відмітив, що знову приїде туди у липні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

На фото Народного артиста України сфотографували, коли він задрімав на сіновалі після походу до бані.

"Поляна. Квеле. Баня. Сіно. Сон", - так у 2016 році Віктор Павлік підписав світлину.

А у вівторок, 25 травня цього року артист прокоментував цю світлину та зазначив, що повернеться у це місце вже 12 липня. Після цього користувачі мережі знову прийнялися залишати свої коментарі під фото.

"Ай да молодець!!!", "Молодець так тримати", ""Косив Ясь конюшину ...'Кайф!Так просто, так просто...", "Сіно сон. То є Fodera, космос, солідол!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома. Артист, як і багато вітчизняних знаменитостей, надів вишиту сорочку і написав святкове привітання.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлік влаштувався "на роботу" комунальником перед народженням сина: кладе асфальт

Знай.ua писав, вагітна Реп'яхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент"