Чоловік та продюсер відомої української співачки Ірини Федишин Віталій Човник не такий активний в Instagram, як його зіркова дружина. При цьому переважна більшість його постій присвяченні родині або ж творчості Федишин.
Проте, цього разу Віталій Човник у своєму Instagram опублікував пост про не менш важливу жінку у своєму житті. Він зворушливо привітав свою дорогу матусю з Днем народження, опублікувавши спільне фото з нею.

Фото зі сторінки Віталія Човника
Фото зі сторінки Віталія Човника

"Мама, вітаємо Вас з Днем народження🎂 Дякуємо Богу, що Ви у нас є ❤️ Міцного здоров’я, довгих років життя, радості та добра Вам 💐", - написав Віталій Човник під фото з мамою у її День народження.

На фото Віталій Човник позує разом зі своєю матусею, мило посміхаючись на камеру. При цьому варто зазначити, що чоловік Федишин дуже схожий на свою матусю, особливо посмішкою.

Нагадаємо, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин отримала особливу нагороду від Поплавського і Винника: "Ваша любов...".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин у вишиванці втекла з чоловіком у полі. Співачка поділилася барвистими фотографіями.