У Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті. Таке рішення було ухвалено на засіданні сесії виконкому Львівської міськради, яке відбулося 21 травня. Про це повідомляє видання «Захід.нет».

У тексті рішення йдеться про те, що вартість проїзду в міських автобусах, трамваях і тролейбусах відтепер становитиме не 7 гривень, як було раніше, а 10 гривень.

Разом із тим, зберігаються пільги на проїзд, а також залишиться такою ж вартість абонементів.

Львів, маршрутки
Львів, маршрутки

У всьому громадському транспорті вартість проїзду буде однаковою – 10 гривень. Нові тарифи наберуть чинності вже з 27-го травня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте квиток можна буде придбати і дешевше – наприклад, за дев’ять гривень у кіосках та в «Львівелектротрансі». Ще дешевше, 8,5 гривень, квиток обійдеться при купівлі через QR-код у Privat24, SMS, Bluetooth, термінали самообслуговування IBOX та EasyPay.

Трамвай №8 у Львові
Трамвай №8 у Львові

Студенти зможуть купити квиток у водія за 5 гривень, а іншим способом – за 4 гривні. За великогабаритний багаж доведеться доплатити 8,5 гривень.

Раніше перевізники Львова говорили про те, що ціна у 14 гривень – найбільш економічно обґрунтована для них. Однак міськрада та перевізники зійшлися на 10 гривнях.

Нагадаємо, раніше "не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником...".

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.