У четвер, 20 травня українці святкували особливе свято - День вишиванки. У цей день українці одягали національне вбрання і йшли в ньому на роботу, навчання або просто на прогулянку.

До цього долучилося й чимало зірок, зокрема багатодітна мама Анастасія Приходько. Вона разом зі своїми колегами з шоу-бізнесу вбралися у вишиті сукні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

" Не віднесені вітром. Ми з Анастасією Приходько не бачилися цілу вічність. За цей час Настенька стала багатодітною мамою, але залишилася така ж драйвова. А збоку в жовтій вишиванці - Анна Добриднєва", - написала колега Анастасії Анжеліка Рудницька.

І правда, слова про драйв Анжеліки Рудницької підтверджує і сама Анатсасія. Нещодавно вона виклала пост про те, що хоче вийти в прямий ефір і заспівавши караоке. Таким чином зірка вирішила розважити себе і своїх фанатів.

Анастасія Приходько, фото з instagram
Анастасія Приходько, фото з instagram

"Сиджу і думаю, а може бомбанем караоке-ефір?🔥 Хто за? Пишіть коментарі, будемо вирішувати коли і що співати", - написала Анатасія Приходько.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще