Вже незабаром в самому розпалі буде дачний сезон. Весь город і ваш урожай вимагає багато уваги і енергії. Адже за ним потрібно ретельно доглядати.
Щоб трохи упросити собі життя в дачній справі і зберегти урожай капусти пропонуємо вам повірений роками засіб від шкідників. Цей засіб можна виготовити з підручних матеріалом і допоможе зберегти ваші гроші і урожай, передає телеграм-канал "щоденник дачника. Сад і город."

капуста, фото Pxhere
капуста, фото Pxhere

Щоб позбутися від шкідників, потрібно обприскувати капусту 70%-ним столовим оцтом: одну ложку на 10 літрів води. Це засіб від шкідників також добре підійде і для редиски, хрону, редьки, щавлю, брукви і ріпи.

" І що ж блішки?! Як вітром здуло! Тепер ми знаємо, це вірний засіб. Оцет - то розвести недовго. Після обприскування помітили, що метелики білянки боятися сідати на капусту, та й попелиці там більше не помічаємо", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, які рослини не можна садити на одній грядці: корисна таблиця сумісності.

Як повідомляв портал Знай.ua , правильна підгодівля і підрізування: з цими порадами малина порадує вас багатим і солодким урожаєм до зими.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.