Господині з усієї країни щодня ламають голову щоб такого смачненького приготувати для своєї сім'ї. Звичайні каші і супи вже давно приїлися, а постійно готувати вишукані страви дуже дорого.
У такому випадки на допомогу прийде рецепт дуже смачних і ніжних дерунів з грибами. Приготування цієї страви не забере у вас дуже багато часу і коштів, але її смак вас приємно здивує.
Вам знадобиться:
  • кабачок молодий невеликого розміру 1 шт.,
  • яйце 1 шт.,
  • вівсяні пластівці 1,5 ст. л.,
  • сметана 1,5 ст. л.,
  • сіль і перець чорний за смаком,
  • приправа "прованські трави" щіпка,
  • борошно 1 ст. л.,
  • цибуля ріпчаста 70г,
  • гриби лісові 100г,
  • кріп 15г,
  • олія 10мл в фарш плюс 50 мл для смаження.
  • сметана
Спосіб приготування

Деруни з грибами
Деруни з грибами

Для початку потрібно очистити кабачок і натерти на велику тертку, добре віджати зайву вологу. Помістити кабачкову масу в миску, додати яйце, вівсяні пластівці, сметану, сіль і приправу, борошно і олію і добре розмішати. Залишити на 15 хвилин, щоб вівсяні пластівці трохи набрякли.
Тим часом гриби потрібно приварити в підсоленій воді 10 хвилин. Гриби і очищену цибулю нарізати соломкою і обсмажити на олії до легкого золотистого кольору. Остудити до кімнатної температури.

Додати в кабачкову масу подрібнений кріп і гриби. Розмішавши. Смажити на добре розігрітій олії, обробляючи масу столовою ложкою.

Подавати деруни відразу ж зі сметаною. Приємного апетиту!

Нагадавши, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір

Як повідомляв "Знай", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

Популярні новини зараз

Робота закладів освіти з 20 вересня зміниться: встановлено нові карантинні обмеження

Еліна Світоліна розповіла, чим підкорив її Гаель Монфіс: "Він знає завжди..."

Як створити стильну ванну кімнату без дизайнера?

Як обрати телевізор?

Показати ще

"Знай" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.