- кабачок молодий невеликого розміру 1 шт.,
- яйце 1 шт.,
- вівсяні пластівці 1,5 ст. л.,
- сметана 1,5 ст. л.,
- сіль і перець чорний за смаком,
- приправа "прованські трави" щіпка,
- борошно 1 ст. л.,
- цибуля ріпчаста 70г,
- гриби лісові 100г,
- кріп 15г,
- олія 10мл в фарш плюс 50 мл для смаження.
- сметана
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДодати в кабачкову масу подрібнений кріп і гриби. Розмішавши. Смажити на добре розігрітій олії, обробляючи масу столовою ложкою.
Подавати деруни відразу ж зі сметаною. Приємного апетиту!
Нагадавши, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір
Як повідомляв "Знай", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному
"Знай" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.