Відомий український артист Михайло Хома (Дзідзьо) нещодавно здивував своїх фанатів новиною про розлучення зі своєю дружиною Ярославою. Та попри це популярний співак продовжує тішити своїх фанатів та активно веде свій Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу у своєму Instagram у День вишиванки Дзідзьо вирішив показати прихильникам свою колекцію вишитих сорочок.

Дзідзьо, фото з instagram
Дзідзьо, фото з instagram

На опублікованому фото видно, що артист має чимало вишиванок, а саме шість. Цьогоріч до його колекції додалася ще одна, від дизайнерки українського одягу Юлії Магдич.

" Вітаю всіх з Днем вишиванки🇺🇦 В ній наш генетичний код нації! Кожна з них особлива і неповторна! Дякую Юлії Магдич 🧚‍♂️ за новеньку в моїй колекції!", - так Дзідзьо підписав оприлюднене фото.

На опублікованому фото Дзідзьо позує на фоні вишиванок, сам же артист також одягнув вишиту сорочку блакитного кольору. Свій образ Дзідзьо доповнив чорними штанами та кросівками білого кольору.

Нагадаємо, що Оля Цибульська опинилася з однією подушкою на вокзалі: "уявляєте тусовку?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Цибульська розповіла про краще побачення під Ейфелевою вежею:"повернулася з сином під серцем".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, що після скандалу з розлученням Дзідзьо Цибульська відверто розповіла про дитячу мрію: "у мене його забрали...".