У Львові чоловік викликав правоохоронців через нібито викрадення свого автомобіля. Як з'ясувалося, водій просто забув де припаркував свою автівку.
Про це повідомляє "ZAHID.NET".
Так, стало відомо, що у вівторок, 18 травня у Львові 57-річний чоловік заявив про викрадення свого автомобіля Opel Astra на вулиці Виговського 18 травня. Він розповів, що припаркував авто приблизно о 15:00 за вказаною адресою, а, вийшовши з будинку, побачив, що авто зникло.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Правоохоронці одразу ж почали обстежувати прилеглі території. Автомобіль знайшли біля сусіднього будинку. 57-річний чоловік сказав, що він саме там його й припаркував, але забув про це. Зазначимо, що у поліції не уточнюється чи перебував водій у стані алкогольного сп'яніння.

Поліцейські склали постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП, що передбачає до 119 грн штрафу.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще