Популярний український артист Ivan Navi має досить широку армію прихильників. Його пісні
"Тимчасовий релакс"," Це Вона", "Коли Нема Тобі" вже давно стали справжніми хітами та невід'ємною частиною дискотек.
Цього разу у своєму Instagram Ivan Navi розповів, що отримав дві нагороди за те, що у 2020 році його пісні найчастіше звучали на радіостанціях серед українських та закордонних виконавців.

Ivan Navi, фото з instagram
Ivan Navi, фото з instagram

"Зокрема і нагорода за пісню #КолиНемаТебе , яка найчастіше звучала на радіостанціях ❤️ Вдячний @tophit_ukraine , усім радіостанціям і вам за те, що любите, слухаєте і не перемикаєте хвиль 🙌 Стабільність - це коли за 5 років 11 синглів опинялись на найвищих сходинках топ-радіочартів ", - написав Ivan Navi.

Ivan Navi, фото з instagram
Ivan Navi, фото з instagram

Варто зазначити, що на початку кар'єри Ivan Navi спробував свої сили в шоу "Співай як зірка". Саме там його помітив Кузьма Скрябін. Тоді він і запропонував молодому артисту звучне сценічне ім'я - Ivan NAVI. Зазначимо, що NAVI - це ім'я Іван англійськими літерами навпаки.

Як повідомляв "Знай.uа", Ivan Navi розкрив подробиці стосунків з дівчиною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Осадча перетворилася на княгиню Ольгу, українці не оцінили