В Україні для того, щоб стимулювати людей переходити дорогу по "зебрі", з'явилися пішохідні переходи з національним підтекстом.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Народний Ревізор".
Так, стало відомо, що в Житомирі з'явилася вельми незвичайна "зебра". Вона має національний підтекст адже на ній зображений орнамент з вишиванки. Такий пішохідний перехід повинен привернути увагу учасників дорожнього руху, і стимулювати пішоходів переходити по "зебрі", а водіїв - бути уважнішими.

Фото: "Народний ревізор"
Фото: "Народний ревізор"

Варто зазначити, що місцеві правоохоронці вважають, що такий пішохідний перехід не порушує норми закону, а навпаки стимулюватиме дотримуватися правил дорожнього руху.

Фото: "Народний ревізор"
Фото: "Народний ревізор"

"Місцеві жителі кажуть - це своєрідний стимул перейти дорогу згідно з правилами. Правоохоронні органи вважають, що такі поліпшені переходи не порушують норми закону", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Раніше повідомляли, жінка народила дитину на дорозі під Харковом, коп перетворився на повитуху -" не встигли".

Як повідомляв Знай.ua, у Львові чоловік ледь не став жертвою власного балкона, городяни б'ють на сполох: "вони всі аварійні".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.ua писав, комунальники Терехова змусили харків'ян стрибати через труби.