Для маленької львів'янки, що народилася із серйозними вадами черепа (щілиною губи та піднебіння) провели надскладну операцію, що подарувала дівчинці можливість жити повноцінно.

Про це працівники Західноукраїнського спеціалізованного дитячого медичного центру розповіли на своїй сторінці в Facebook.

Відомий спеціаліст у галузі дитячої пластичної хірургії Остап Могиляк обрав тактику лікування, яка загалом передбачала декілька етапів:

  • пластика верхньої губи;
  • пластика альвеолярної дуги;
  • пластика піднебіння;
  • пластика носа.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Корекцію зубного ряду було виконано одним із кращих вітчизняних ортодонтів “Ziad Zaza”, що дозволило підготувати верхню щелепу до аутоімплантації кістки, взятої з клубової ділянки.

“Злагоджена робота хірурга та ортодонта дозволила не тільки усунути косметичний дефект, а й створити правильний зубний ряд, що належно виконуватиме свої функції”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Як повідомляє портал Знай.ua, Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також Знай.ua писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті".