На Львівщині чоловік спалював траву і з необережності підпалив себе. Про це повідомили на порталі ДСНС Львівської області.

12 травня о 16:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у селі вовків Солонківської ТГ Львівського раону.

На місце події вирушили врятували 30-й Державній пожежно-рятувальній частині Львова та 25-й Державній пожежно-рятувальній частині міста Пустомити.

По прибуттю на місце події рятувальники з'ясували, що чоловік 1969 року займався спалюванням трави та через необережне поводження з вогнем отримав опіки нижніх кінцівок ІІ ступеня.

Постраждалого у стані середньої тяжкості госпіталізували до 8-ї лікарні міста Львів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В результаті пожежі вогонь знищив суху траву і кущі на площі в 300 квадратних метрів.

О 17:22 пожежники локалізували вогонь, а о 17:32 пожежу було успішно ліквідовано.

У роботах з гасіння пожежі брали участь 9 осіб особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Пожежа, зображення ілюстративне: Facebook ДСНС Львівської області
Пожежа, зображення ілюстративне: Facebook ДСНС Львівської області
пожежа, зображення ілюстративне: Facebook ДСНС Львівської області

Нагадаємо, що у Києві пожежники захопилися боротьбою з вогнем і перетворили житловий будинок на басейн - "П**дец повний!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Небезпечні явища": рятувальники попередили українців про "гарячу зону", під загрозою майже всі регіони

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві палає школа, дітей терміново евакуюють