У Львові в одній з багатоповерхівок міста виникла пожежа. Рятувальникам довелося евакуйовувати близько 100 мешканців будинку.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС.
Так, стало відомо, що у Львові у багатоповерхівці на вулиці Виговського сталася пожежа в одній з квартир. Повідомлення про пожежу в 9-поверховому будинку надійшло о 20:49. Повідомлялося, що займання сталося у квартирі на другому поверсі будинку.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

На вказане місце оперативно виїхали рятувальники та правоохоронці. Поліціянти перекрили дорогу до місця пожежі. Через сильне задимлення в під'їзді будинку з верхніх поверхів евакуювали всіх жителів за допомогою крана.
Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу о 21:19. До гасіння залучено 40 осіб та 10 одиниць техніки ДСНС.
Варто зазначити, що жертв і постраждалих немає.

Раніше повідомляли, на великому хімзаводі прогримів потужний вибух: пожежників госпіталізують з опіками.

Як повідомляв Знай.uа, наполегливий франківець підпалив будинок сусіда, ворогували давно - " з другої спроби...".

Знай.uа писав, у лікарні з коронавірусними хворими пролунав потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще