На Львівщині 8-річний хлопчик загасив пожежу сухостою. На полі були присутні і дорослі, але саме хлопчик звернув увагу на пожежу.

Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у Львівській області 8-річний хлопчик разом з батьками на полі кинувся гасити пожежу сухої трави. Варто відзначити, що через сильний вітер вогонь міг перекинутися на ліс. При цьому на полі було багато дорослих, які на пожежу не звертали увагу.
На полі восьмирічний Міша допомагав дідусеві. Коли помітив, як неподалік палає сухостій, миттєво кинувся його гасити.

8-річний хлопчик загасив пожежу сухостою, скріншот
8-річний хлопчик загасив пожежу сухостою, скріншот

"Трохи було страшно, трохи переживав. Міг ліс згоріти, а багато звірів - померти. Мені дали просту палицю, і ми били по землі, щоб вогонь загасився", — розповів школяр.

Коли вогонь поширився, юний рятувальник покликав на допомогу батьків. Ті по дорозі на місце пожежі викликали рятувальників, але, не чекаючи їх, почали самостійно гасити полум'я.
За словами рятувальників, тільки цієї весни у Львівській області гасили тисячу пожеж. Крім шкоди навколишньому середовищу, у вогні сухостою травмуються і гинуть люди. Маленького героя рятувальники нагородили грамотою та подарунками.

Раніше повідомляли, на великому хімзаводі прогримів потужний вибух: пожежників госпіталізують з опіками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , наполегливий франківець підпалив будинок сусіда, ворогували давно - " з другої спроби...".

Знай.uа писав, у лікарні з коронавірусними хворими прогримів потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.