У Польщі шукають родичів або знайомих 31-річного українця Андрія Рябоконя. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, молодий чоловік живе на вулиці в місті Зелена-Гура (Zielona Góra). Автори допису зазначають, що хлопець має проблеми зі здоров’ям.

Хлопець стверджує, що він з-під Кременчуга чи зі Світлогорська. За його словами, він не пам’ятає своїх даних, можливо, втратив пам’ять.

«Добре, що є не байдужі люди!», - підтримали львів’яни.

Однак у коментарях до допису люди почали писати, що вже намагалися допомогти цьому хлопцеві, однак він виявився «трутнем».

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото: Варта 1
Фото: Варта 1

Зокрема, українка Olga Basaraba повідомила, що давала йому прихисток, роботу і їжу, але він не захотів працювати.

"Любі мої, я його привезла з Тшебєхува в Зелену як нещасного... Він сказав чітко, що працювати не хоче!! Дали гроші, телефон... Не годуйте бомжів, хай працює. Не каліка, не дурний – хитрий. Я йому поїсти купила сосиски, а він їх відгорнув... Я таке не їм. Тяжко бути бомжом-веганом», - зазначає жінка.

«Ще напишу від себе, добра людина Оля привезла його до нас на роботу в Зелену Гуру, в чисте затишне житло, отримав окрему кімнату, надали роботу. На що його поведінка всіх поставила в шок. Працювати він сказав, що не буде. Жив у нас 10 днів, помився, випрати, трохи вигодували, чим змогли, допомогли», - додають українці з Польщі.

«Через таких, як він, потім відпадає бажання допомагати, бо не знаєш, чи ця людина потребує помочі насправді. Трутень», «Погано, коли людина нічого не хоче робити, щоб її життя змінилось! Ще не натішився, літо попереду - тепло, до осені буде гуляти», - обурюються люди.

Раніше ми повідомляли, заробітчанин розповів, як вижити за кордоном на 200 доларів.

Як повідомляв "Знай.uа", троє українських заробітчан витягли поляка з петлі

Також "Знай.uа" писав, що Мін'юст терміново звернувся до українських заробітчан: встигнути треба за 30 днів.