У Львові у місцевого жителя просто під ногами обвалилася частина балкона. На щастя ніхто не постраждав.
Відповідне звернення львів'янин Віктор Іванов написав на “Гарячу лінію міста Львова” у “Facebook”.
Так, стало відомо, що у п’ятницю, 14 травня, в будинку на вулиці Клепарівській, 28, під ногами чоловіка обвалилася частина балкону. За словами чоловіка, на щастя не постраждав ні він, ні дитина. При цьому чоловік зазначив, що всі балкони будинку перебувають в аварійному стані.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

“Доброго дня. Шевченківський район, вул. Клепарівська, 28. Вчора під ногами обвалилася частина балкону, дивом ні я, ні дитина не постраждали… Всі балкони у будинку в аварійному стані, час від часу то з одного поверху то з іншого падають кілограмові частини старого цементу наражаючи на небезпеку мешканців будинку… SOS!!!”", - сказано у повідомленні.

На “Гарячій лінії міста” обіцяли скерувати звернення до РА Шевченківського району аби виправити цю ситуацію.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.