Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч має досить велику аудиторію шанувальників, а за його життям в Instagram стежить майже 190 тисяч осіб. Тому він часто ділитися з ними новими знімками або ж моментами з життя.
На цей раз телеведучий у своєму блозі підняв тему смерті. Він зазначив, що зараз йому категорично не хочеться вмирати. При цьому всього десять років тому ця тема його абсолютно не турбувала, але зараз все змінилося.

Анатолій Анатоліч, фото з instagram
Анатолій Анатоліч, фото з instagram

"Нещодавно спілкувався з товаришем по дорозі зі Львова про те, що не дуже хотілося б зараз вмирати. Хоча я спокійний по цій темі. У мене немає фобій, але я не хочу зараз втрачати те, що у мене є, я про емоції. Не про речі. Не буває ситуацій, які неможливо виправити. Крім смерті. Десять років тому я б про це навіть не задумався, тому що мені не було що втрачати. А зараз є. Це в першу чергу моя сім'я, і я обожнюю дивитися на своїх дітей, слухати свою дружину", — зазначив телеведучий.

Анатолій Анатоліч, фото з instagram
Анатолій Анатоліч, фото з instagram


При цьому Анатолій Анатоліч побажав усім своїм підписникам дожити в щасті до 120 років.

Раніше повідомляли, "Їздять, а не літають...": майбутній тато Анатолій Анатоліч знайшов рецепт ідеального водіння на сонячній Домінікані.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Анатолій Анатоліч показав красуню, з якою в шлюбі 10 років: "вагітна в перший раз".

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч відзначає з дружиною знаменну дату: "11 років".