Львівських комунальників просять взятися за покинуті автівки, які стоять у дворах житлових будинків роками і видно, що за ними ніхто не доглядає.

Про це користувач Danik Petriw написав на сторінці Facebook-спільноти "Гаряча лінія міста Львова".

"Дані покинуті автомобілі роками стоять в дворі пр. Червоної калини 103.На даний момент ситуація з паркінгами є критичною,прошу прибрати ці автомобілі і тим самим покращити ситуацію у дворі. Дякую", - написав чоловік і прикріпив відповідні фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше у Львові суд вирішив долю одного із студентів, який облив фарбою пам'ятник Степану Бандері. Хлопцю дали чотири роки ув'язнення, але вирішили обмежитися іспитовим терміном. Як з'ясувало слідство, студентам заплатили по 1000 грн за те, щоб вони облили пам’ятник фарбою. Поліція уже знайшла замовника злочину і проти нього ведеться окреме розслідування. Відомо, що він замовив осквернення пам’ятника Бандері через власну ідеологічну неприязнь. Майнову шкоду від дій вандалів оцінили у 7100 грн.

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Розуму, как у черепашки"