Популярний російський співак Андрій Макаревіч подякував Львову за гостинний прийом. Про це він написав на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Дякую, Львiв!», - написав композитор і виконавець, опублікувавши фото одного із затишних куточків міста.

Варто зазначити, що Макаревич став одним із тих небагатьох російських виконавців, які одразу ж публічно засудили політику Путіна на Донбасі та анексію українського Криму.

«Львів надзвичайний, місто-перлина! Обов’язково загляньте», «Приємно знати, що Ви у Львові. Надіюсь, наступного разу не пропущу концерт. Чекаємо Вас знову», «Дякуємо вам! Спасибо большое! З Любов'ю зі Львова!», - пишуть львів’яни.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

«Дякуємо Вам! Вчора була на концерті, отримала величезне задоволення. Ваші пісні - частина нашого життя. "Не стоит прогибаться под изменчивый мир"», - цитують пісню Макаревича фанати.

«Вітаю! Найгарніше європейське місто! Шкода, що не можу показати його близьким. Львів, Київ, Одеса... Перлини!», - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, незважаючи на поважний вік, Макаревич є активним користувачем соціальних мереж, і постійно радує передплатників унікальними архівними фотографіями.

Раніше Знай.ua писав, що Андрій Макаревич-російський музикант і співак згадав, чому його вчили в школі.

Також портал Знай.ua інформував, що російський музикант, лідер групи" Машина времени " Андрій Макаревич прокоментував тенденцію, у зв'язку з якою люди вибачаються у представників пригноблених груп, шляхом схилення колін.