Відомий український артист Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію шанувальників. Тому Заслужений артист України, щоб бути з ними ближче у своєму Instagram активно ділиться моментами з життя.

Арсен Мірзоян досить активно займається спортом, до того ж артист ділиться своїми успіхами в Instagram. Так, артист хизувався, що за квітень пробіг понад 100 кілометрів, проте не буде на цьому зупинятися, і у травні планує пробігти більше.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Цього разу у своєму Instagram Арсен Мірзоян показав, що пробіг майже п'ять кілометрів. При цьому артист поки долав цю дистанцію бігав таким чином, що вийшов силует людини.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Таким чином Мірзоян хотів аби вийшов силует Фредді Мерк'юрі лідера рок-гурту Queen, який підійняв руку до гори. До того ж Мірзоян під фото написав відому фразу з пісні цього гурту - "Show must go on!".

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря". Співачка показала, чим її чоловік Арсен Мірзоян і маленька дочка займають разом.

Як повідомляє портал Знай вагітна Тоня Матвієнко поділилася щасливим фото з Арсеном Мірзояном: "Обіймає нашого дитинку". Так, нещодавно зірка поділилася архівними фотографіями зі своєї вагітності.

Також "Знай" писав, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном готуються до Великодня: вишиванки і теща в капелюшку.