На вулицях Львова останнім часом все частіше можна помітити жебраків, які просять гроші у перехожих через скрутне становище. Але більша частина з них виявляється звичайні шахраї.

У мережі у спільноті "Оперативний" показали відео жебрачки-шахрайки.
На відео видно, як звичайна жінка сідає на інвалідний візок, хоча до цього абсолютно нормально ходила. Після цього жінка їде на вулиці міста аби просити у перехожих гроші.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

А коли до жінки почали підходити місцеві активісти, вона почала грубо їм відповідати. Але зазначила, що вона приїхала з Донецька. Також активісти відмітили, що раніше у цієї жінки була дитина, проте за словами жебрачки, вона віддала її у дитячий притулок.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Уже після "робочого" дня активісти зняли на відео, як жінка, яка вдавала що не може ходити самостійно завозила свій візок до будинку.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал "Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.