Арсен Мірзоян - популярний український артист, який має досить широку аудиторію шанувальників. Тому співак не стомлюється тішити їх новими хітами та відеороботами. Також Мірзоян досить часто бере участь у різноманітних телешоу.
Цього разу у своєму Instagram Арсен Мірзоян опублікував архівне фото зі своєю матусею. Таким чином артист вирішив привітав найріднішу з днем матері, який святкували 9 травня. Заслужений артист України подякував своїх матусі за все, що вона робила для нього впродовж років.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

"Дякую тобі, Мамо", - написав Арсен Мірзоян.

На опублікованому фото маленький Арсен позує разом зі своєю матусею, яка ніжно обіймає синочка. Вже у коментарях фанати Мірзояна зазначили, що його мама дуже вродлива й до того ж його донька Ніна дуже схожа на неї.

"Мама така молода, красива. Маленька Ніна схожа на неї й на Вас", - зазначили у коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав скільки змушений намотувати кілометрів щоранку: "Краще пішки"

Як повідомляв "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян тремтіти: "Як погодка?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, чим годує Арсена Мірзояна теща: за вуха не відірвати. На одному з кадрів можна побачити кавардак, який влаштували діти в кімнаті – маленькі хулігани розкидали іграшки.