У Львові сильний вітер завдав збитків страховій компанії. Про це повідомив користувач Andrii Kravcheniuk на сторінці "Варта1"у соцмережі Facebook.

У Львові по вулиці Івана Франка дерево впало на автомобіль страхової компанії.

"Цікаво? вул. Івана Франка біля Стрийського парку дерево впало прямо на авто страхової компанії."- зазначено в публікації.

До публікації львів'янин додав знімок, на якому можна побачити автомобіль страхової компанії з написом “поліс» на даху якого знаходиться стовбур дерева. При цьому можна помітити, що дерево завдало автомобілю серйозної шкоди і практично зім'яло частину салону на місці водія і пасажира.

Публікація Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1
Публікація Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1
Публікація Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і залишили свою думку в коментарях. Багато хто сприйняв те, що відбувається з гумором і віджартувалися з цього приводу. При цьому користувачів зацікавило питання, чи покриє страховка дане пошкодження.

Комментарии к публікування Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1
Комментарии к публікування Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1
коментарі до публікації Andrii Kravcheniuk: Facebook Варта1

Нагадаємо, що посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Як повідомляв портал "Знай.uа", прогноз погоди на неділю 9 травня влаштує температурні гойдалки: від заморозків до спекотного сонця

Також, "Знай.uа" писав, що погода на вихідні випробує українців на міцність: "Спека-заморозки"