У Львові на Левандівці підлітки "тероризують" лебедів, що живуть на місцевому ставку. На зауваження дорослих не реагують, ще й агресивно огризаються.

Про дику ситуаці. на сторінці Facebook-спільноти Варта-1 розповіла користувачка Sophia Sophia.

"Стала свідком поведінки дітей і була в шоці від побаченого. Скажіть, будь ласка, відколи діти почали так себе агресивно поводити, а найголовніше - не розуміючи, що вони можуть нашкодити навколишньому середовищу і його мешканцям?! Нецензурна лексика стала нормою?

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Агресивне копання та роздратування лебедів,не реагування на зауваження... Кидаю фото, де видно як лебедю кидають жувальну гумку і дражнять. Батьки, будь ласка, пояснюйте своїм дітям як потрібно поводитись! Чомусь всі звикли, що винні у всьому школа і вчителі...", - пише жінка.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну