На сторінці в Instagram відомої української співачки Ірини Федишин з’явився новий допис, присвячений іменинам її синочка Юрія.

«Наші діти - наші квіти. Вітаю свого синочка Юрчика з іменинами! Нехай твій Ангел завжди тебе оберігає! Ти наша радість і гордість! Любимо тебе дуууже сильно!», - зізналася співачка.

Вона також пояснила, чому назвала синочка саме цим ім’ям.

«Святий Юрій - це переможець, еталон лицаря, який переміг списом змія. На честь святого названо тисячі храмів та дано понад сотні тисяч імен. Усіх іменинників зі святом», - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Дуже гарна родина! Благополуччя Вам», «А фото такі гарні!», «Вітаю з днем ангела», «Вітаю Вашого синочка з іменинами. Нехай його ангел охоронець завжди оберігає», - пишуть фанати співачки.

«Емемдемсики», - влучно підмічають підписники, дивлячись на фото яскравої родини.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.