Останнім часом популярний український артист Арсен Мірзоян досить активно почав займатися спортом. Співак полюбляє бігати й завдяки цьому можна побачити позитивні зміни у його фігурі, він помітно схуд.

Раніше Мірзоян вже хизувався своїм підписникам в Instagram, що за квітень він пробіг понад 100 кілометрів. Проте артист вирішив не зупинятися на досягнутому, і у травні пробігти ще більше.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Так, артист показав, що зранку вже встиг пробігти дев'ять кілометрів. У доказ цьому артист опублікував карту. Долавши дистанцію Мірзоян хотів таким чином намалювати на карті дракон, проте львівські паркани не дали йому це зробити.

Фото з instagram Арсена Мірзояна
Фото з instagram Арсена Мірзояна

"Довбані паркани - тепер я не знаю, хто це... дайте йому ім‘я 🤣🦖", - написав Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Також Заслужений артист України опублікував фото вже й після тренування. Мірзоян сів на бордюр аби перепочити та сфотографуватися, проте фото не зовсім вийшло, адже нога перехожого попала у кадр.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння.

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала

Знай.ua писав, Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили: "Нами всіма управляє"