Відома українська співачка Ірина Федишин останнім часом досить активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка частенько тішить своїх фанатів новими хітами та відеороботами, так нещодавно вона презентувала кліп на пісню "Обійми".
Окрім цього Федишин досить багато часу приділяє своєму Instagram. Тут вона ділиться новими світлинами ми моментами з життя. Цього разу зірка вирішила привітати всіх своїх підписників з поливаним понеділком.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Щось слабо мене облили мої хлопці 💦😂 💦 p.s.: а вас поливали сьогодні ? Є у вас така традиція ? Усіх з обливаним понеділком🌷", - написала Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати компліменти для зірки, проте деякі відзначили, що вперше чують про подібну традицію.

"Ти найкраща❤️❤️", "Вперше чую про таку традицію)", "Вперше чую🙌", "У католиків теж на другий день Великодня водою обливають👏", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Для довідки:
Поливаний понеділок — другий день Великодніх свят, понеділок після Великодня. Вважалося, що вода у великодній понеділок стає цілющою та оздоровлює людей.