Популярна українська співачка Ірина Федишин останнім часом досить активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка часто тішить багатотисячну аудиторію шанувальників новими хітами та відеороботами. Окрім цього Федишин досить часто стає гостею різноманітних телепрограм та шоу.

Та попри таку зайнятість у співачки вистачає часу на родину та свій Instagram, де вона особливо близька зі своїми фанатами. Тут вона ділиться новими світлинами та цікавими подробицями з життя.

Ірина Федишин з мамою, фото з instagram
Ірина Федишин з мамою, фото з instagram

Так, цього разу Ірина Федишин поділилася зворушливим фото зі святкування світлого свята Великдень зі своєю мамою.

" Усім родинного тепла ❤️ Схожі з мамою ?", - написала Ірина Федишин.

Ірина Федишин з мамою, фото з instagram
Ірина Федишин з мамою, фото з instagram

На опублікованому фото Ірина Федишин з мамою позують з великоднім кошиком, який набитий смаколиками. Для святкування одного з найголовніших свят для вірян Ірина Федишин вирішила одягти вишиванку та білі штани. Мама Федишин натомість одягла білу блузу з чорним бантом та такого ж кольору штани.
Варто відзначити, що відома співачка разом зі своєю мамою дуже схожі та виглядають напрочуд щасливими у світле свято.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще