На Львівщині чоловік вивів каналізаційні стоки із будинку в рівчак біля дитмайданчика.
Про це повідомляє Кам'янка-Бузька міська рада на сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що один з мешканців Кам’янка-Бузької вивів каналізаційні стоки із власного помешкання у рівчак біля дитмайданчика. Варто зазначити, що інцидент стався на вулиці Пушкіна.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

“Стоки з приватного будинку — на дитячий майданчик! Одним із мешканців вул. Пушкіна самовільно проведено каналізаційний стік у рівчак вздовж дороги. На даній ділянці знаходиться дитячий майданчик і усі нечистоти з будинку навпроти виливаються біля нього”, — зазначають у мерії.

Варто зазначити, що адмінкомісією Кам’янка-Бузької міської ради буде проведено робочий виїзд для вирішення даного порушення.

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла.

Також, "Знай.uа" писав, що мешканці села Піски під Львовом щоночі бояться засинати – їхні будинки будь-якої миті можуть піти під землю.