У курортному Трускавці на Львівщині помітили молодого оленя, який спокійнісінько розгулював містом і зовсім не боявся людей.

Курйоз потрапив на відео, яке опублікували місцеві видання.

Так у п'ятницю зранку, 23 квітня, в об’єктив мешканців потрапив молодий олень, який мчав вулицею Карпатською, що неподалік санаторію "Карпати".

Варто зазначити, що останнім часом санаторій обезлюднів, адже за час карантину кількість туристів суттєво зменшилася. Тому тварина відчула повну безпеку і вийшла з лісу "на розвідку".

На кадрах видно, що молодий самець виглядає дещо спантеличеним і не знає, в якому напрямку рухатися, тим паче поряд пролягає жвава об’їздна дорога, якою курсує транспорт. Спантеличеними були й очевидці пригоди - водії, які зустріли на своєму шляху рогатого красеня – вони сигналили тварині. Перехожі ж із захопленням фотографували звіря та знімали короткі відео – одним словом ранкового позитивного настрою олень додав усім, кого зустрічав на своїй дорозі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Рогатий красень міг втекти із території санаторію "Карпати", оскільки там розташований невеликий звіринець, де утримують птахів та оленів", - припускають очевидці.

Нагадаємо, мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.