Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має досить широку армію прихильників. Тисячі фанатів з задоволенням стежать за її життям. Через це у соціальних мережах з'являються фан-сторінки присвячені життю Ольги Фреймут.
На одній з таких під назвою freimuteam опублікували архівний знімок телеведучої з сестрою та її висловлювання про одну з найрідніших для неї людей.

Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam

Ольга Фреймут зазначила, що її сестра Юля молодша від неї на 10 років, але поводиться так, ніби старша - вона. При цьому зазначила, що вони повні протилежності, адже Ольга більш закрита, натомість Юля - відкрита світу.
"Вона дуже практична, дуже рішуча, дуже комунікабельна. Якщо я вся в собі, в своїх декількох друзях, сім'ї, то Юля відкрита світу, дуже сучасна, вона в курсі всіх подій - будь то кіно, політика, музика... Вона знає все. Якщо мені потрібно швидко забронювати квиток на літак або номер в готелі, Юля робить це блискавично. Вона навіть може порадити мені, як лікувати застуду.

Вона - універсальна. При тому, що в Юлі не дуже банальна професія - вона дипломат, закінчила з відзнакою факультет міжнародних відносин Львівського національного університету. У неї є і друга вища - вона юрист. Всі ці її якості дуже допомагають мені в роботі", - каже зірка.

Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з сестрою, фото: instagram freimuteam

Зараз сестра теледіви її права рука, яка відповідає за телепроєкти, книжкові проєкти та лекції. Також вона веде переговори з тих чи інших питань та пропозицій.
"Юля - мій амбасадор, і я дуже пишаюся, що вона так професійно веде наші справи", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут в білому потрапила до Бога: "потойбічний світ..".

Як повідомляв портал Знай.uа, Фреймут відверто розповіла про маму і" стерильне "дитинство - "кузени боялися приходити до мене".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно свербіти.